Запоріжсталь передала поліцейським бронежилети високого класу захисту

Металургія Новини
Запоріжсталь передала поліцейським бронежилети високого класу захисту

Комбінат Запоріжсталь групи Метінвест передав Управлінню патрульної поліції в Запорізькій області ще 80 бронежилетів. Про це повідомляє пресслужба компанії.

З уведенням воєнного стану патрульні перейшли на бойовий режим несення служби. До початку широкомасштабного вторгнення кожен поліцейський мав індивідуальний бронежилет 2-го класу захисту, він захищає від кулі 9 мм та деякого виду ножових уражень. Тепер, в умовах війни, правоохоронцям потрібні бронежилети вищого класу захисту. Адже фіксуються ракетні удари, авіаудари. І дія від осколка 400-500 грамів зовсім інша, ніж від кулі.

Наразі комбінат Запоріжсталь передав Управлінню патрульної поліції в Запорізькій області вже 550 бронежилетів класу захисту 3+ та 4+. Як розповів заступник начальника Управління патрульної поліції в Запорізькій області підполковник поліції Сергій Григор’єв, завдяки допомозі Метінвесту потреба патрульних у бронежилетах закрита.

“Сьогодні Запоріжсталь укотре надав допомогу управлінню патрульної поліції, а саме – 80 бронежилетів класу 3+. Наразі загальна сума допомоги складає 550 одиниць. Це на 100% забезпечує особовий склад для несення служби як у межах міста, так і на блокпостах та при патрулюванні. Щиро дякуємо Метінвесту за надану допомогу, – зазначив Сергій Григор’єв. – Бронежилети класу 3+ дійсно зручні для патрулювання. Вони компактні й легкі. Запоріжсталь надавав нам допомогу в декілька етапів. Тепер ми вже повністю захищені”.

Як повідомив директор із закупівель Запоріжсталі Євген Авджи, така допомога є системною та відбувається з початку повномасштабного російського вторгнення.

“З перших днів повномасштабної війни Метінвест передає нашим захисникам амуніцію, спецоснащення, дрони, засоби для укріплення позицій. Це наш внесок у захист країни від агресора й наближення перемоги України. Ми вдячні сміливим співробітникам патрульної служби за спокій і порядок у нашому місті. Маємо надію, що ці бронежилети допоможуть їм відчувати себе більш захищеними та продовжувати сумлінно нести свою службу”, – зауважив директор із закупівель Запоріжсталі Євген Авджи.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну група Метінвест системно забезпечує засобами захисту військовослужбовців ЗСУ та Нацгвардії, серед яких багато співробітників компанії, а також поліцейських. Всього Метінвест передасть понад 100 тис. бронежилетів: 90 тис. виготовлять за підтримки групи, ще 21 тис. бронежилетів закуплено коштом компанії за кордоном.

Новини

3 Травня 2024

Польща має заборонити імпорт російської металопродукції через свої порти – експерт

Якщо акциз на пальне підвищують до європейського рівня, варто збільшити й зарплату – експерт

ArcelorMittal планує розширення компанії у Бразилії

Туреччина збільшила експорт арматури на 8,9%

Морські перевезення стимулюватимуть зростання експорту продукції ГМК – НБУ

Великий бізнес з початку 2024 року сплатив майже 160 млрд грн податків 

Україна і Британія починають реалізацію проєктів у сфері зелених інновацій в енергетиці

Nippon Steel знадобиться більше часу для завершення угоди з купівлі US Steel

КНДР відправила до росії балістичні ракети

Японські торгові доми очікують скорочення прибутків від металургійного бізнесу

Реальна собівартість електроенергії для населення становить 3,5 грн – Кучеренко

Міжнародна торгова палата закликала ЄС до діалогу щодо вуглецевого мита

Польща за три місяці імпортувала 378,7 тис тонн сталі 

Уряд зобов’язав УЗ перерахувати 1,5 млрд грн до бюджету

АМПУ отримало нове лоцманське судно для портів на Дунаї

Німеччина у січні-лютому імпортувала 155 тис тонн сталі 

ВСІ НОВИНИ ⇢