Centravis нарощує обсяги виробництва в Ужгороді

Економіка Металургія Новини
Centravis нарощує обсяги виробництва в Ужгороді

ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн” (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-червні поточного року на своїй філії в Ужгороді (Закарпатська область), що спеціалізується на інструментальних трубах для автомобілів, випустило понад 900 тис. дол. труб або близько 176 тонн. Згідно з прес-релізом компанії, цього обсягу вистачить для комплектації близько 450-600 тис. автомобілів, оскільки в середньому на один автомобіль потрібно 1-2 метри безшовної нержавіючої труби.

При цьому нагадують, що провідні світові автовиробники використовують інструментальні труби для паливних систем. Відсутність швів та додаткових механічних з’єднань у таких трубах сприяє безпечній експлуатації автомобілів.

“Ми вийшли на стабільний обсяг виробництва понад 30 тонн, або 150 тис. метрів труб щомісяця та поступово нарощуємо обороти. Наступна мета – 60 тонн або 300 тис. метрів труб. Поки що вся наша команда працює над тим, щоб Ужгород став одним із світових центрів виробництва інструментальних труб”, — сказав керівник філії “Сентравіс” в Ужгороді Сергій Шадський, яку цитує прес-служба.

У прес-релізі наголошується, що нещодавно “Сентравіс” встановив ще один прокатний стан на виробництві в Ужгороді. Загальна сума інвестицій у нову локацію вже перевищила 50 млн. грн. і компанія планує надалі розвивати цей актив.

Як повідомлялося, загальний обсяг виробництва компанії у січні-червні 2023 року становив 6,73 тис. тонн безшовних нержавіючих труб, або на 5,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

“Сентравіс” заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.), у 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Географія постачання компанії перевищує 50 країн світу. В даний час “Сентравіс” має офіси в США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Польщі, Об’єднаних Арабських Еміратах. “Сентравіс” співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco – з різними компаніями на різних континентах.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних та торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн”.

Новини

17 Травня 2024

США не хочуть віддавати U.S.Steel японцям

У I кварталі виручка Vallourec скоротилась на 26%

Шведська компанія хоче побудувати ще чотири заводи водневої металургії

Єврокомісія почала розслідувати імпорт білої жерсті з Китаю

Dunaferr модернізує прокатні стани

Нафтогаз з початку року запустив 7 нових свердловин – Шмигаль

Україна запропонувала Аргентині та Чилі зону вільної торгівлі

Внаслідок бойових дій на території України викиди СО2 сягнули 180 млн тонн

Китай інвестує у зелене авіаційне паливо

російські порти знизили перевалку вантажів на 4%

Виробництво сталі в Китаї скоротилось на 3%

Металурги у квітні збільшили експорт довгого прокату на 7,6%

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах двох сфер економіки

Україна вийшла на максимальну потужність імпорту електроенергії з ЄС

Уряд виділив 1,5 млрд грн для відновлення Зміївської та Трипільської ТЕС

Данія виділить Україні новий пакет військової допомоги на 750 млн євро

ВСІ НОВИНИ ⇢