Сентравіс відзначає затримку в доставці продукції через блокаду на українсько-польському кордоні

Економіка Новини Транспорт
Сентравіс відзначає затримку в доставці продукції через блокаду на українсько-польському кордоні

ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн” (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., відзначає невеликі затримки в доставці продукції європейським споживачам через блокаду трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

“Хотів би проінформувати про поточні події в логістиці, які можуть незначно вплинути на транзит товарів через кордон Польща-Україна. Протести польських далекобійників призвели до перебоїв на дорогах через прикордонні пункти “Ягодин” і “Гребенне – Рава-Руська”. Хоча протести сповільнили рух транспорту, вони не призвели до повного зупинення руху”, – написав директор з продажу компанії Артем Атанасов у листі клієнтам минулої п’ятниці.

За його словами, передбачаючи ці події, логістична команда “Сентравісу” перенаправила вантажі на альтернативні напрямки – особливо через прикордонні переходи “Краківець” і “Шегині”, щоб знизити затримки. У результаті затримки з доставкою продукції були мінімальними, із затримкою в два-сім днів, і це потенційно може стосуватися двох клієнтів компанії.

“З огляду на ці події ми скоригували наші графіки постачання, включивши в них додатковий 10-денний буфер, щоб упевнено реалістично управляти ситуацією з доставкою. Наші транспортні партнери запевнили нас, що чекають на рішення щодо протестів протягом найближчого місяця”, – констатував директор з продажу.

Говорячи про поточну ситуацію з виробництвом, Атанасов зазначив, що випуск продукції триває безперебійно, водночас усі ресурси, включно із заготовками, енергією й водою, легко доступні для технологічного процесу.

“Сентравіс” засновано 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). На підприємстві працює понад 1400 осіб. Географія поставок – це понад 50 країн світу.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних і торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени сім’ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн”.

Новини

17 Травня 2024

Україна вийшла на максимальну потужність імпорту електроенергії з ЄС

Уряд виділив 1,5 млрд грн для відновлення Зміївської та Трипільської ТЕС

Данія виділить Україні новий пакет військової допомоги на 750 млн євро

Мінекономіки озвучило параметри програми державного стимулювання індустріальних парків

За останні три місяці світові ціни на мідь зросли майже на 25%

G7 підтримає пропозицію ЄС про передачу Україні доходів від активів Росії

У порту Бельгії запускають плавучу сонячну електростанцію

Ризький порт збільшив перевалку металургійної сировини на 37,2% 

У Кабміні прогнозують продовження торговельного безвізу с ЄС на 2025-2026 роки

Після підвищення температури вдасться припинити відключення

Сентравіс поставить 50 тонн пічних труб на американський ринок

Австрія створила фонд на 500 млн євро для підтримки експорту в Україну 

16 Травня 2024

Thyssenkrupp скоротила квартальний збиток майже утричі

Суха Балка оновлює обладнання шахти Ювілейна

Туреччина відправляє до ЄС російську нафту, видаючи її за свою

Порт Констанца отримає інвестиції у розмірі 130 млн євро

ВСІ НОВИНИ ⇢