С начала пандемии украинцы ходят в рестораны реже и тратят меньше

Новини

В то время как после карантина в Украине открылось 86% заведений, ресторан BEEF meat&wine (Киев) заявляет, что средний чек снизился на 25% до около 825 гривен с человека после возобновления работы. Об этом в интервью Українським Новинам сообщил собственник ресторана Руслан Шибаев.

"(Средний чек) упал где-то на 25%, а это говорит о том, что наши местные гости чуть-чуть экономят деньги, потому что не знают, сколько это все будет продолжаться", – сказал он.

До карантина средний чек составлял около 1 100 гривен.

При этом количество гостей на данный момент составляет около 60% докарантинного уровня.

МинПром

Новини

3 Лютого 2024

На Київщині з’явиться новий індустріальний парк на 650 робочих місць у переробній галузі 

2 Лютого 2024

Фонд декарбонізації підтримає підприємства, які впровадили енергоменеджмент

ТЕС ДТЕК збільшили генерацію електроенергії на 12%

Полтавський ГЗК програв суд на 4,7 млрд грн

Банки збільшують кредитування бізнесу та населення

Європейські промисловці скорочують виробництво через коливання цін на газ

Польські фермери планують блокувати кордон з Україною

Бразилія збільшить інвестиції у видобуток залізної руди

НБУ очікує скорочення економічного зростання до 3,6%

Енергетики відновили електропостачання всіх споживачів у Кривому Розі

CBAM перешкоджає роботі європейських металургів – Assofermet

Україна вже у березні отримає перші 4,5 млрд євро з пакета допомоги ЄС

Нацбанк прогнозує пришвидшення інфляції

Туреччина у 2023 році скоротила імпорт брухту на 10%

Південнокорейська POSCO у минулому році майже наполовину скоротила чистий прибуток

Туреччина скоротила експорт арматури на 37%

ВСІ НОВИНИ ⇢