Інтерпайп надав екіпіровку та амуніцію для мобілізованих співробітників компанії

Новини
Інтерпайп надав екіпіровку та амуніцію для мобілізованих співробітників компанії

В компанії «Інтерпайп» працюють близько 10 тисяч осіб, і вже 781 із них захищають країну в лавах Збройних сил та територіальної оборони

Більшість співробітників (понад 600) були мобілізовані після початку масштабної війни в Україні. Для допомоги мобілізованим колегам в компанії за підтримки Віктора Пінчука створили власний волонтерський штаб, повідомляє пресслужба компанії.

Зараз мобілізовані працівники «Інтерпайп» допомагають у тилу та захищають Україну в гарячих точках на Харківщині, у Луганській, Запорізькій, Донецькій і Херсонській областях. Кожного з них за потреби забезпечують екіпіровкою. В першу чергу – бронежилетами, а також спеціальними турнікетами і кровоспинними препаратами за міжнародним стандартом. Також допомагають тактичною екіпіровкою – берцями, формою, розгрузками під магазини, протиосколковими окулярами, формою, спальними мішками тощо. Тактичну екіпіровку замовили в Німеччині, Данії та Україні.

«Працівників у гарячих точках забезпечили й спеціальною технікою – тепловізорами та раціями. Зокрема тепловізори доставляли прямо на передову за підтримки волонтерів та військових. Кожна така доставка була окремою маленькою спецоперацією», – сказано в повідомленні.

Також волонтерський штаб обробляє й специфічні запити. Наприклад, на інструменти для ремонту техніки, саперні чи штикові лопати та маскувальні сітки.

«Ми розуміємо, що Збройні сили забезпечують багато чим, але не всім. Тому у компанії вирішили створити корпоративний волонтерський штаб і закупити необхідні речі для мобілізованих працівників, яких чимало. У штабі є відповідальні за закупівлі й проведення платежів, збір і доставку необхідного, а також ті, хто тримає зв’язок із мобілізованими колегами. Один волонтер спілкується десь із 100 мобілізованими та розуміє, як справи у кожного з колег і чи забезпечені наші захисники усім необхідним», – розповіла директорка з комунікацій «Інтерпайп» Людмила Новак.

На сьогодні 540 захисників, які працюють в «Інтерпайп», отримали допомогу. А для працівників у гарячих точках компанія придбала 21 німецький тепловізор та близько 100 комплектів рацій.

«Інтерпайп» – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 року «Інтерпайп» реалізував 602 тис. т трубної продукції та 174 тис. т залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В «Інтерпайпі» працюють 10 тис. співробітників. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів майже 3 млрд. грн.

Новини

25 Квітня 2024

Три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів

24 Квітня 2024

Байден підписав закон про надання Україні 61 млрд дол підтримки

Україна отримала черговий транш допомоги від ЄС на 1,5 млрд євро

Anglo American зберігає видобуток залізної руди на стабільному рівні

Постачання критично важливих акумуляторних металів задовольняє сьогоднішній попит

Заводи Ostchem виготовили 520 тис тонн мінеральних добрив у I кварталі

Енергетики продовжуватимуть вечірне обмеження постачань для промисловості

Інтерпайп пропонує скоригувати систему бронювання працівників

Канада збільшує видобуток залізної руди

Мініекономіки планує пришвидшити підписання промислового безвізу з ЄС

Канада дозволила компанії Airbus використовувати російський титан

Безпілотники атакували меткомбінат у Ліпецьку, якій постачає сталь для російської оборонки

Рада планує надати переваги працюючому “у білу” бізнесу

В енергосистемі зберігається дефіцит електроенергії

Пакистан у березні суттєво збільшив імпорт металобрухту

Сенат США схвалив пакет допомоги Україні на 61 млрд дол

ВСІ НОВИНИ ⇢