Інтерпайп за підтримки Пінчука передав військовим Дніпропетровщини супутникові телефони та іншу техніку

Металургія Новини
Інтерпайп за підтримки Пінчука передав військовим Дніпропетровщини супутникові телефони та іншу техніку

Українська промислова компанія «Інтерпайп» за підтримки Віктора Пінчука продовжує системно допомагати Збройним силам України. Минулого тижня до провідних бригад Дніпропетровської області передали 40 супутникових телефонів, портативні електростанції, комплекти для ретрансляції мобільного зв’язку та інтернету, а також іншу техніку загальною вартістю близько 3 млн грн.. Про це повідомила прес-служба «Інтерпайпу».

Супутникові телефони необхідні, аби дзвонити і приймати дзвінки там, де не працює жоден мобільний оператор або де було зруйновано звичайну інфраструктуру мобільних мереж. Це безпечний канал зв’язку для захисників, який також можна використовувати в якості модема для передачі даних. «Це дуже необхідна техніка, яка нам допоможе на фронті. Такі телефони використовуються в екстремальних ситуаціях, вони захищені від ударів та вологи», – кажуть військові, що отримали допомогу.

Українські захисники зможуть одразу користуватись телефонами, адже крім самої техніки «Інтерпайп» забезпечив їх спеціальними sim-картками та передплатив піврічні пакети. Партію телефонів закупили в США і якомога швидше доставили до України.

Допомогли й іншій бригаді з Дніпропетровської області. До неї передали портативні електростанції та генератори для живлення техніки в польових умовах, комплекти для автономної ретрансляції мобільного зв’язку та інтернету, оргтехніку, рації, а також бензопили, автоматичні намети та інше спорядження для облаштування позицій.

«Нас багато пов’язує із військовими бригадами Дніпропетровщини. Наразі на захист України стали понад 800 співробітників «Інтерпайп», авжеж абсолютна більшість з них мобілізована до підрозділів нашої області. Тому компанія за підтримки Віктора Пінчука знаходиться на постійному зв’язку із цими бригадами. Ми шукаємо в Україні та поза її межами саме те, що зараз важливо для наших захисників, і намагаємось забезпечити їх необхідним у найкоротші терміни», – підкреслює директорка з комунікацій «Інтерпайп» Людмила Новак.

Усього від початку війни компанія «Інтерпайп» разом із Фондами Віктора та Олени Пінчук спрямували понад $25 млн на допомогу армії та цивільному населенню.

«Інтерпайп» – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 році «Інтерпайп» реалізував 602 тис. т трубної продукції та 174 тис. т залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В «Інтерпайпі» працюють 10 тис. співробітників. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів майже 3 млрд грн.

Новини

18 Квітня 2024

Сьогодні можуть обмежити електропостачання для промисловості в усіх областях

17 Квітня 2024

Rio Tinto за підсумками першого кварталу скоротила відвантаження залізної руди

Промвиробництво в ЄС скоротилося на 5,4%

Україна у лютому посіла друге місце за обсягами експорту катанки до США

Газопроводи між Німеччиною та Францією транспортуватимуть водень

Ferrexpo планує збудувати нову сонячну електростанцію

В Україні зросла частка імпортних будівельних матеріалів – дослідження

Споживання цементу в Україні минулого року збільшилося на 17% – Укрцемент

Виробництво сталі у Бразилії за підсумками березня зросло

Україна припинила експорт марганцевих руд

Запоріжсталь за 2 роки спрямувала на підтримку виробництва 1,2 млрд грн 

МВФ прогнозує Україні курс 54 грн/дол

З початку квітня Україна експортувала 3,5 млн тонн морськими шляхами

Росія продовжує нарощувати морський експорт нафти

Україна скоротила експорт титановмісних руд на 44%

Для відбудови Україна потребує залучення американських інвестицій – Шмигаль 

ВСІ НОВИНИ ⇢