Григорий Козловський долучився до допомоги фонду Трибуна Героїв

Новини
Григорий Козловський долучився до допомоги фонду Трибуна Героїв

Президент «Руху» Григорій Козловський спільно з президентом «Карпат» Володимиром Матківським та головою Львівської Асоціації футболу Олександром Шевченком фінансово долучились до допомоги родинам футбольних ультрас, які загинули на війні, та перерахували у благодійний фонд півтора мільйона гривень.  

«Футбольна спільнота – це велика сім’я. Футбольний клуб «Рух» спільно з президентом «Карпат» Володимиром Матківським та головою Львівської асоціації футболу Олександром Шевченком долучились до фонду «Трибуна Героїв» та перерахували по 500 тисяч гривень на допомогу родинам футбольних фанатів, які загибли у війні. Вкотре цією акцією демонструємо: незалежно від того, за яку команду вболіваєм, ми всі разом, ми всі об’єднані спільною метою. Ціль у всіх нас одна – це перемога України та допомога людям, які постраждали у війні. Користуючись нагодою, хотів би закликати футбольних людей долучатись до фонду», – підкреслив Г. Козловський.

Ініціаторами створення благодійного фонду «Трибуна Героїв» стали українські футбольні ультрас. Мета фонду – системна фінансова, соціальна та юридична підтримка сімей загиблих на війні футбольних фанатів. 

Тихон Амосов, засновник благодійного фонду «Трибуна Героїв»: «З перших днів повномасштабного вторгнення ми почали отримувати багато звісток про загибель наших хлопців. Наша мета – допомогти родинам загиблих на війні ультрас. Для того, щоб фонд працював, дуже важливо мати підтримку у футбольної спільноти. Тут у Львові ми її маємо. Це взагалі безпрецендентна акція, адже український футбол об’єднаний довкола однієї спільної мети».  

Дмитро Кукуруза, співзасновник благодійного фонду «Трибуна Героїв»: «Уже зараз війна забрала життя 111 хлопців, які представляли ультрас українських клубів. Тому дуже раді, що футбольна спільнота підтримала нашу ініціативу та докладає усіх зусиль, щоб мета фонду була досягнута».

Новини

20 Грудня 2023

У грудні Україна виробила понад 50 тисяч FPV-дронів

Українська економіка у листопаді зросла на 4%

У ремонт вийшли одразу чотири блоки ТЕС та одна ТЕЦ 

Стабільні тарифи держмонополій пришвидшать темпи відновлення промисловості – Біленький

Попит на нержавіючу сталь в США залишиться практично незмінним

Укрнафта збільшує видобуток нафти

Частка продукції ГМК в структурі перевезень УДП у 2024 році може зрости більш ніж вдвічі

Євросоюз знайшов альтернативи російському газу 

Німеччина купуватиме норвезький газ 15 років

В напрямку портів Великої Одеси суттєво збільшилась кількість вагонів

Німеччина у листопаді скоротила виробництво сталі на 2,4% 

Канада збільшує виробництво залізорудного концентрату

Нафтогаз взяв під контроль всі облгази Фірташа 

У США не голосуватимуть за допомогу Україні в цьому році

Потребу у зовнішній допомозі на наступний рік вдалось зменшити на 3,7 млрд дол

Зеленський сподівається на розблокування українсько-польського кордону

ВСІ НОВИНИ ⇢