Метінвест підготував більше 100 тис гуманітарних наборів для діючих та колишніх співробітників

Металургія Новини
Метінвест підготував більше 100 тис гуманітарних наборів для діючих та колишніх співробітників

В межах гуманітарного проєкту “Рятуємо життя”, який Метінвест реалізує в координації з Фондом Ріната Ахметова, компанія підготувала більш як 102 тис продовольчих наборів. Їх отримають окремі категорії працівників і члени їхніх сімей, а також ветерани праці та пенсіонери Метінвесту, котрі знаходяться на заслуженому відпочинку.

Видавати продуктові набори розпочали цього тижня на 20 підприємствах компанії в Запоріжжі, Кривому Розі, Авдіївці, Кам’янському, Покровську, Дніпрі та в Києві. Їх отримають співробітники, які виховують дітей віком до 18 років і дітей з інвалідністю; працівники компанії, які постраждали від аварії на ЧАЕС; родини співробітників, котрі служать у лавах ЗСУ/ТРО чи були демобілізовані, отримали поранення під час військової служби. Також продуктові набори видадуть ветеранам праці та непрацюючим пенсіонери підприємств Метінвесту.

“Хочу висловити велику вдячність керівництву Групи Метінвест і ЦГЗК за те, що не забувають нас, пенсіонерів: завжди вітають зі святами, надають усіляку допомогу й підтримку, хвилюються, телефонують і питають про самопочуття та здоров’я. Центральний комбінат для мене рідний, адже це моє єдине місце роботи. Я бажаю компанії тільки процвітання, щоб наш комбінат працював стабільно, тримався на плаву та зберігав свій золотий колектив”, – зазначив пенсіонер, колишній працівник ЦГЗК Олександр Підтиканий.

Усі продуктові набори за калорійністю відповідають вимогам Всесвітньої організації охорони здоров’я та розраховані на повноцінне харчування однієї людини протягом 10-14 днів. Їх видають безпосередньо на підприємствах групи Метінвест. Для максимальної зручності кожному отримувачу зателефонують і запросять прийти за набором згідно з графіком.

Зазначимо, що раніше такі продуктові набори від Метінвесту вже отримували родини мобілізованих співробітників, ветерани праці компанії та працівники пільгових категорій (одинокі матері, багатодітні сім’ї та люди з інвалідністю).

Слід зауважити, що Метінвест усебічно підтримує працівників і їхні родини, які постраждали під час війни, від самого початку вторгнення РФ в Україну. У Запоріжжі та Кам’янському центри підтримки співробітників-переселенців надають медичну, психологічну та гуманітарну допомогу. У Метінвесті також діють кілька проєктів, спрямованих на допомогу в забезпеченні житлом робітників-переселенців для тимчасового проживання. Метінвестівцям, які евакуювалися з Маріуполя й Авдіївки та працевлаштувалися на працюючих підприємствах компанії у Запоріжжі, Кам’янському, Кривому Розі та Покровську, група Метінвест надає матеріальну підтримку. Вони отримують компенсацію за переїзд з іншого регіону в місто, де працевлаштовуються, – 5000 гривень на людину, а також так звані підйомні – 10 000 гривень на облаштування побуту. Крім того, працевлаштованим співробітникам-переселенцям, які винаймають житло, виплачується щомісячна часткова компенсація за договором оренди – 3000 гривень

Новини

21 Грудня 2023

Марченко заявив про ризики фінансування держбюджету у началі наступного року

Чеський меткомбінат Liberty Ostrava залишився без електроенергії

Судна оминають Червоне море 

Ангола вирішила вийти з ОПЕК

Fitch підвищив кредитний рейтинг Нафтогазу

Видобуток залізної руди у Китаї зріс на 6,6%

Через обстріли з боку окупантів знеструмлення зазнали шість шахт

Порт Констанца збільшує перевалку завдяки українській агропродукції

Відновити роботу конфіскованого у Дерипаски глиноземного заводу поки неможливо 

Україна посіла 21 місце в рейтингу світових виробників сталі

Україна отримала 1,5 млрд євро макрофінансової допомоги від ЄС

БЕБ виявив ухиляння від сплати 65 млн грн мита при експорті металобрухту

У чергах на кордоні з Польщею стоять 4 тисячі вантажівок

УЗ в 2023 році експортувала 63 млн тонн вантажів

Канада погодилася купувати до 1 млн тонн вуглецевих квот на рік

Виробництво сталі в Чехії за 9 місяців скоротилось на 21%

ВСІ НОВИНИ ⇢