Саудівська Аравія – Мексика: прогноз без варіантів

Новини

Саудівська Аравія та Мексика зіграють у рамках кінцевого групового етапу ЧС-2022. Стартовий свисток пролунає 30 листопада на стадіоні «Lusail Iconic» в Катарі. Якщо цікаво, хто має шанси на вихід у плей-офф із групи C, крім Аргентини, цей матеріал рекомендований для прочитання. Нагадаємо, на гру Саудівська Аравія – Мексика ставки в гривні вже приймає надійний букмекер Паріматч, маючи найширший розпис результатів, привабливі коефіцієнти та незмінно бездоганний сервіс.

6331aa86be946.png

Прев’ю матчу Саудівська Аравія-Мексика: огляд форми команд

Нас чекає протистояння учасників квартету C, де аргентинці вважаються однозначними фаворитами, тоді як аравійці йдуть у статусі постачальника очок. Водночас очікується, що мексиканці та поляки розіграють другу путівку до плей-офф, створивши головну інтригу туру.

З вищесказаного логічно зробити висновок, що у майбутньому матчі «орли пустелі» не мають шансів переграти «триколірних», у кращому разі претендуючи на нічию. З інших факторів, які необхідно врахувати під час аналізу зустрічі, крім різниці у класі опонентів, ми рекомендуємо звернути увагу на статистику:

  • Збірна Саудівської Аравії непогано подолала кваліфікацію мундіалю, випередивши Японію та Австралію, але загалом була непереконливою, граючи від оборони та слабко виступаючи на атаках. З 13 крайніх матчів у 5 розіграшах підопічні Ерве Ренара здобули перемогу, тричі розміняли нічию і стільки ж разів зазнали невдачі;
  • Мексика – одна з найдосвідченіших команд за час існування Кубка ФІФА. Зіграла у сімнадцяти турнірах, прийнявши два з них, а також вийшла до плей-офф кожного з останніх семи чемпіонатів світу, але так і не просунулася далі 1/8 фіналу. Останню серію завершила з 7 тріумфами в заліку, 4 нічийними рахунками та 2 поразками;
  • Обидва склади надійні в обороні, в середньому пропускаючи 0.6 голів за гру. Однак, що стосується тотала більше, мексиканці значно результативніші за аравійців, реалізуючи 1.3 удару в площину воріт проти 0.8.

Не хочемо форсувати події, але поки немає передумов, які свідчать про те, що Мексика зіткнеться з ґрунтовним противником в обличчі Саудівської Аравії. Можливо, «Майя» навіть оформлять суху перемогу, адже «Соколи» хоч і змушені будуть ризикувати, але їм явно не вистачає ані швидкості, ані потужності, щоб створити сенсацію.

6331aa90db226.png

Де робити ставки на Чемпіонат світу з футболу 2022

Як уже наголошувалося раніше, Parimatch – легальний букмекерський бренд, що пропонує можливість зробити ставки на ЧС-2022 онлайн у комфортних та безпечних умовах для гри. Тому, якщо готуєте прогнози на матч Саудівська Аравія-Мексика, реєструйте на сайті оператора рахунок, поповнюйте депозит та відпочивайте разом з Паріматч!

Новини

24 Квітня 2024

Байден підписав закон про надання Україні 61 млрд дол підтримки

Україна отримала черговий транш допомоги від ЄС на 1,5 млрд євро

Anglo American зберігає видобуток залізної руди на стабільному рівні

Постачання критично важливих акумуляторних металів задовольняє сьогоднішній попит

Заводи Ostchem виготовили 520 тис тонн мінеральних добрив у I кварталі

Енергетики продовжуватимуть вечірне обмеження постачань для промисловості

Інтерпайп пропонує скоригувати систему бронювання працівників

Канада збільшує видобуток залізної руди

Мініекономіки планує пришвидшити підписання промислового безвізу з ЄС

Канада дозволила компанії Airbus використовувати російський титан

Безпілотники атакували меткомбінат у Ліпецьку, якій постачає сталь для російської оборонки

Рада планує надати переваги працюючому “у білу” бізнесу

В енергосистемі зберігається дефіцит електроенергії

Пакистан у березні суттєво збільшив імпорт металобрухту

Сенат США схвалив пакет допомоги Україні на 61 млрд дол

Через недосконалість санкцій російські металурги стали багатшими на $50 млрд

ВСІ НОВИНИ ⇢