Continental визнав наявність проблем із якістю продукції

Новини

Німецька компанія Continental оголосила про великі перестановки у власному відділі контролю якості та дотримання вимог щодо виробництва. Йдеться не лише про кадрові перестановки, але й зміни у власній технічній документації. Як пояснюють представники Continental, такі заходи спричинені падінням якості продукції. Зокрема, найбільше проблем було пов’язано з компонентами автомобільних систем кондиціювання. Запчастини цієї категорії і цього виробника можна знайти на нашому сайті.

msCWcVfdQshPlMh8A1NH-U0Gmb6FM8nibllIoPvm_fEKQIlWpfVaXaKbXJdTCdr0lEIw2yRvt1EYBEV5gUByykh9UBKjKO7ti25jxjmII-6LfnPXqwQ0Ge6CL-XvH4rrtMtZskUeoVcsY5sNWPr8H5StbLsylC79pb-BXIiddIFmXVcQafh5pZlKWg

У чому звинувачують компанію

Громадський резонанс викликало скандальне повідомлення у відомому журналі Spiegel, в якому стверджувалося, що протягом понад 15 років вищевказаний відділ компанії Continental займається маніпулюванням звітності і не тільки. Зокрема, компанію звинувачували у:

  • Підроблення результатів лабораторних тестів та перевірок компонентів систем охолодження та кондиціювання авто;
  • Спроби переконати клієнтів у тому, що проблеми з якістю, що стали відомими, не впливають на безпеку пасажирів;
  • Ігнорування повідомлень від співробітників Continental, які знали про наявність проблем.
vw3J-HqoNK-uqXzn0NYln2uxu1fUu0Qeggnt_MHGH17U4Ei6xkc6_qJVD6PWrQTWJI3TRsNQVIYRTTI-auhR2UnOSP2Q8ap_Y-59YEJxmpPfXgoVLMhCWQSYRKCPPdfB0DgDkfMMxwv1JCkgG64JiSUl6au1EheW9PgONKPW62g6PqwFmKarThIKkA

Як повідомляє представник Continental, покупці часто нарікали на шлюб шлангів кондиціонера. Вивченням питань якості продукції зараз займаються спеціалісти Continental. Ще раніше 2021 року в компанії почалося внутрішнє розслідування. Про це повідомили працівники Continental. У тому року було виявлено, що результати багатьох випробувань було підроблено. Настала перша хвиля перестановок у відділі контролю якості. Тоді ж внутрішня робоча група Continental дійшла висновку, що 69,1% компонентів кондиціонерів, що випускаються, не задовольняють вимогам якості. Частина виробничих ліній випускала компоненти для автомобілів Renault, Volkswagen, BMW та Mercedes-Benz.

Кадрові перестановки у відділі контролю якості свідчать про те, що керівництво Continental знає реальний стан справ і має намір знайти рішення. Проте термін залишаються під питанням. Основним продуктом компанії зараз є виробництво шин. Компанія є постачальником OEM продукції для безлічі концернів і серйозно зміцнює свої позиції на ринку Китаю. Як вважають незалежні експерти, якщо бізнес Continental і далі буде захищений від репутаційних ризиків, вирішення питання якості компонентів систем кондиціювання знову можуть відкласти на невизначений термін.

Новини

19 Квітня 2024

ДТЕК попереджає про можливі відключення світла у Києві

Відвантаження довгого прокату за кордон зросли на 13,4%

EDF постачатиме зелену енергію для французького заводу з виробництва DRI

Асоціація портів України звернулась до уряду щодо ситуації на Дунаї

Ворог пошкодив припортову інфраструктуру на Одещині

Сім країн у світі виробляють всю свою енергію з відновлюваних джерел

Pilbara Minerals відзначає збільшення цін на літій

Nippon Steel намагається розвіяти побоювання з приводу придбання US Steel

Каметсталь освоює виплавку заготовки підвищеної якості

Виробництво в будівельному секторі ЄС зросло на 1,8% 

США виділило $28 млн на розробку технологій очищення чавуну та сталі

Україна отримає від ЄІБ 560 млн євро на відновлення енергетики та житла

Китай у березні збільшив видобуток руди на 14,5% 

УЗ планує відремонтувати майже 1200 кілометрів колій

Зміна клімату призведе до значних економічних втрат у майже всіх країнах світу

Німецький виробник дронів відкриє завод в Україні

ВСІ НОВИНИ ⇢