Криворізькі підприємства Метінвесту передали військовим 300 пічок

Металургія Новини
Криворізькі підприємства Метінвесту передали військовим 300 пічок

Колективи криворізьких підприємств групи Метінвест передали військовим 300 пічок. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Виготовляти буржуйки на підприємствах розпочали з перших місяців повномасштабного вторгнення РФ. Активізували роботи з наближенням холодів, у жовтні. Для робіт сформували бригади зі слюсарів та електрогазозварників, які ріжуть метал, виготовляють кріплення й дверцята, з’єднують деталі. Польові пічки для армії роблять за спеціальними кресленнями, з урахуванням усіх функціональних можливостей

“Поки військові дають відсіч агресору, ми забезпечуємо їх надійний тил. Незважаючи на всі перепони, які виникли під час війни, підприємства Метінвесту залишаються опорою України. Ми працюємо, допомагаємо переселенцям, медикам, ЗСУ. Для створення нашим захисникам і захисницям більш комфортних умов у холодну пору року розпочали виготовляти буржуйки. Для нас, гірників, дуже важливо зігріти кожного, хто зберігає наш спокій, захищає від ворога нашу країну”, – розповів представник Північного ГЗК Ян Крайняк.

За допомогою пічок військові вже зігрівають бліндажі, готують їжу й гарячі напої, сушать одяг і взуття. Натепер спеціалісти криворізьких підприємств Метінвесту виготовили партію буржуйок у кількості 550 одиниць та продовжують виробництво.

“Ми вдячні Метінвесту за потужну підтримку. З перших днів війни від підприємств Кривого Рогу отримували техніку, пальне, будівельні матеріали для укріплень. І цього разу колективи відгукнулись на наше прохання й оперативно виготовили буржуйки. Кожна така пічка зігріє до 10 солдатів в окопах”, – підкреслив військовослужбовець Олександр Багінський.    

Нагадаємо, що криворізькі підприємства Метінвесту з перших днів широкомасштабного вторгнення оперативно допомагають ЗСУ та ТРО: надають техніку, пальне, плити, деревину й інші матеріали для укріплень, привозять спецодяг для бійців і комплектування для облаштування бліндажів. Виготовляють захисні споруди та броньований захист для військової техніки. 

Новини

21 Грудня 2023

Марченко заявив про ризики фінансування держбюджету у началі наступного року

Чеський меткомбінат Liberty Ostrava залишився без електроенергії

Судна оминають Червоне море 

Ангола вирішила вийти з ОПЕК

Fitch підвищив кредитний рейтинг Нафтогазу

Видобуток залізної руди у Китаї зріс на 6,6%

Через обстріли з боку окупантів знеструмлення зазнали шість шахт

Порт Констанца збільшує перевалку завдяки українській агропродукції

Відновити роботу конфіскованого у Дерипаски глиноземного заводу поки неможливо 

Україна посіла 21 місце в рейтингу світових виробників сталі

Україна отримала 1,5 млрд євро макрофінансової допомоги від ЄС

БЕБ виявив ухиляння від сплати 65 млн грн мита при експорті металобрухту

У чергах на кордоні з Польщею стоять 4 тисячі вантажівок

УЗ в 2023 році експортувала 63 млн тонн вантажів

Канада погодилася купувати до 1 млн тонн вуглецевих квот на рік

Виробництво сталі в Чехії за 9 місяців скоротилось на 21%

ВСІ НОВИНИ ⇢