Витрати на розвідку корисних копалин в Австралії досягли рекордного рівня

Економіка Металургія Новини
Витрати на розвідку корисних копалин в Австралії досягли рекордного рівня

Витрати Австралії на розвідку ненафтових корисних копалин досягли рекордного рівня в 1,08 млрд австралійських доларів (739 млн доларів) у липні-вересні, оскільки компанії продовжували шукати залізну руду, неблагородні метали, акумуляторні мінерали та вугілля, незважаючи на повінь узбережжя і витрати, що постійно зростають.

Загальні витрати на ненафтові корисні копалини в Австралії в липні-вересні склали 1,08 млрд австралійських доларів порівняно з 1,06 млрд австралійських доларів у квітні-червні і 997,6 млн австралійських доларів у липні-вересні 2021 року, згідно з останнім звітом Австралійського бюро статистики (ABS). Витрати на розвідку зросли до 3 млрд австралійських доларів у січні-вересні з 2,64 млрд австралійських доларів роком раніше та з 1,02 млрд австралійських доларів за перші дев’ять місяців 2016 року.

Розвідка того, що ABS називає “іншими родовищами”, виросла до рекордних 140,7 млн ​​австралійських доларів у липні-вересні зі 103 млн австралійських доларів у квітні-червні та з 83 млн австралійських доларів у липні-вересні 2021 року. Ця категорія включає витрати на розвідку літію та інших родовищ, включаючи поклади акумуляторних металів, витрати на пошуки яких помітно збільшився за останні п’ять років у рамках прагнення посилити електрифікацію для скорочення викидів.

Витрати на розвідку кольорових металів також досягли рекордного рівня в 267 млн ​​австралійських доларів у липні-вересні порівняно з 241,2 млн австралійських доларів у квітні-червні та 236,8 млн австралійських доларів у липні-вересні 2021 року, що обумовлено вищими витратами на родовища міді, нікелю та цинку. Витрати на розвідку кольорових металів мають тенденцію до зростання і вдвічі перевищують рівень дворічної давності і більш ніж у чотири рази перевищують рівень 2016 року. млн австралійських доларів у квітні-червні, але зросла з 174,5 млн австралійських доларів у липні-вересні минулого року. Ціни на залізняк падали протягом липня-вересня, але компанії все частіше шукають типи руди, які можна використовувати для виробництва екологічно чистої сталі, а великі гірничодобувні компанії, як і раніше, отримують значний прибуток, який використовується для розвідки для підтримки виробництва.>

Компанії витратили 64,1 млн. австралійських доларів на розвідку вугілля в липні-вересні порівняно з 61,7 млн. австралійських доларів у квітні-червні, але менше з 66,5 млн. австралійських доларів у липні-вересні 2021 року. Уельс. Вуглевидобувні компанії також намагаються впоратися з короткостроковою вигодою від рекордних цін на вугілля та невизначеними середньостроковими та довгостроковими перспективами, оскільки світ прагне обезуглерожування.

Австралійський долар впав з 0,69 долара США 1 липня до 0,63 долара США 30 вересня, що призвело до збільшення вартості імпортованих товарів для розвідки, таких як дизельне паливо та вибухові речовини. Витрати на геологорозвідку також зростають переважно по всій Австралії, оскільки брак кваліфікованих кадрів призводить до зростання заробітної плати, а сектор стикається з інфляцією в масштабах усієї економіки, яка сильніше відчувається у віддалених районах, в яких він в основному працює.

Новини

18 Квітня 2024

Укренерго поки що не планує обмежень енергопостачання для населення

Уряд Австралії надає великий кредит заводу з переробки високочистого глинозему

Споживання сталі у Польщі за підсумками 2023 року скоротилось на 11% 

Українська промисловість здатна забезпечити локалізацію локомотива на рівні 55%

Україна потребує альтернативних джерел енергії

В Україні зростає попит на електромобілі

BHP Billiton знизила видобуток залізної руди

Італійська Danieli збудує в Лівії завод з відновлення заліза

Байден запропонував підвищити мита на китайський імпорт сталі

Rio Tinto планує виробляти мільйон тонн міді у 2030 році

Vale збільшила видобуток руди 

Влада має вивести Україну з-під дії європейського екоподатку

УЗ продовжила заборону на перевезення до порту Чорноморськ

Екологічні фонди ЄС втрачають мільярди через зниження цін на вуглець

У березні експорт феросплавів впав до рекордного мінімуму

Росія знищила майже всю теплову генерацію України – Зеленський

ВСІ НОВИНИ ⇢