Метінвест передав ЗСУ 312 автомобілів та майже мільйон літрів пального

Металургія Новини
Метінвест передав ЗСУ 312 автомобілів та майже мільйон літрів пального

За час війни група Метінвест передала підрозділам ЗСУ майже мільйон літрів пального та 312 автомобілів різних видів.

Як повідомляє прес-служба компанії, підвищують мобільність оборонців у межах мілітарної ініціативи Сталевий Фронт Ріната Ахметова.

На початку повномасштабного вторгнення оборонцям передали автомобілі спеціального призначення з підприємств компанії. Це були вантажівки, бульдозери, екскаватори. Їх застосовували для зведення укріплень і будівництва захисних споруд.

Невдовзі Метінвест у межах мілітарної ініціативи Сталевий Фронт Ріната Ахметова організував доставлення машин з-за кордону. Переважно на передову закуповували й відправляли пікапи, повнопривідні джипи та мікроавтобуси. Вони потрібні на всіх ділянках фронту, щоб доставляти боєкомплекти й особовий склад, евакуювати поранених, перевозити важливі вантажі, проводити передислокацію, робити рейди в тил ворога.

Також Метінвест забезпечив військових медиків Головного управління розвідки Міністерства оборони України “швидкими”. 20 спеціалізованих машин придбали в Європі, щоб рятувати життя поранених бійців.

Кожна з 312 автівок, відправлених на фронт, пройшла повний техогляд і необхідне обслуговування коштом компанії, щоб наші захисники були впевнені у своїх чотириколісних помічниках.

Разом з тим Група Метінвест передає на потреби ЗСУ та Сил територіальної оборони пальне. Наразі для заправлення автомобілів і військової техніки оборонцям виділили майже мільйон літрів бензину й ДП. Особливо це підтримало військових навесні, коли на ринку бракувало пального. А ще дефіцитний продукт системно відправляють громадам Авдіївки, щоб служби критичної інфраструктури дбали про містян.

– Наші захисники завзято просуваються вперед, щоб очистити Україну від ворогів. А ми потурбувалися про те, щоб у ЗСУ були автівки та повні баки пального. Ця війна побудована на мобільності й умінні випереджати противників. Саме тому ми також передаємо військовим технологічні дрони й тепловізори. І поки оборонці відстоюють незалежність нашої країни на передовій, Група Метінвест є їхньою надійною опорою в наближенні перемоги України, – генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков.

Новини

19 Квітня 2024

ДТЕК попереджає про можливі відключення світла у Києві

Відвантаження довгого прокату за кордон зросли на 13,4%

EDF постачатиме зелену енергію для французького заводу з виробництва DRI

Асоціація портів України звернулась до уряду щодо ситуації на Дунаї

Ворог пошкодив припортову інфраструктуру на Одещині

Сім країн у світі виробляють всю свою енергію з відновлюваних джерел

Pilbara Minerals відзначає збільшення цін на літій

Nippon Steel намагається розвіяти побоювання з приводу придбання US Steel

Каметсталь освоює виплавку заготовки підвищеної якості

Виробництво в будівельному секторі ЄС зросло на 1,8% 

США виділило $28 млн на розробку технологій очищення чавуну та сталі

Україна отримає від ЄІБ 560 млн євро на відновлення енергетики та житла

Китай у березні збільшив видобуток руди на 14,5% 

УЗ планує відремонтувати майже 1200 кілометрів колій

Зміна клімату призведе до значних економічних втрат у майже всіх країнах світу

Німецький виробник дронів відкриє завод в Україні

ВСІ НОВИНИ ⇢