Centravis нарощує обсяги виробництва в Ужгороді

Економіка Металургія Новини
Centravis нарощує обсяги виробництва в Ужгороді

ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн” (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-червні поточного року на своїй філії в Ужгороді (Закарпатська область), що спеціалізується на інструментальних трубах для автомобілів, випустило понад 900 тис. дол. труб або близько 176 тонн. Згідно з прес-релізом компанії, цього обсягу вистачить для комплектації близько 450-600 тис. автомобілів, оскільки в середньому на один автомобіль потрібно 1-2 метри безшовної нержавіючої труби.

При цьому нагадують, що провідні світові автовиробники використовують інструментальні труби для паливних систем. Відсутність швів та додаткових механічних з’єднань у таких трубах сприяє безпечній експлуатації автомобілів.

“Ми вийшли на стабільний обсяг виробництва понад 30 тонн, або 150 тис. метрів труб щомісяця та поступово нарощуємо обороти. Наступна мета – 60 тонн або 300 тис. метрів труб. Поки що вся наша команда працює над тим, щоб Ужгород став одним із світових центрів виробництва інструментальних труб”, — сказав керівник філії “Сентравіс” в Ужгороді Сергій Шадський, яку цитує прес-служба.

У прес-релізі наголошується, що нещодавно “Сентравіс” встановив ще один прокатний стан на виробництві в Ужгороді. Загальна сума інвестицій у нову локацію вже перевищила 50 млн. грн. і компанія планує надалі розвивати цей актив.

Як повідомлялося, загальний обсяг виробництва компанії у січні-червні 2023 року становив 6,73 тис. тонн безшовних нержавіючих труб, або на 5,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

“Сентравіс” заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.), у 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Географія постачання компанії перевищує 50 країн світу. В даний час “Сентравіс” має офіси в США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Польщі, Об’єднаних Арабських Еміратах. “Сентравіс” співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco – з різними компаніями на різних континентах.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних та торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. знаходиться 100% акцій ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн”.

Новини

3 Травня 2024

Польща має заборонити імпорт російської металопродукції через свої порти – експерт

Якщо акциз на пальне підвищують до європейського рівня, варто збільшити й зарплату – експерт

ArcelorMittal планує розширення компанії у Бразилії

Туреччина збільшила експорт арматури на 8,9%

Морські перевезення стимулюватимуть зростання експорту продукції ГМК – НБУ

Великий бізнес з початку 2024 року сплатив майже 160 млрд грн податків 

Україна і Британія починають реалізацію проєктів у сфері зелених інновацій в енергетиці

Nippon Steel знадобиться більше часу для завершення угоди з купівлі US Steel

КНДР відправила до росії балістичні ракети

Японські торгові доми очікують скорочення прибутків від металургійного бізнесу

Реальна собівартість електроенергії для населення становить 3,5 грн – Кучеренко

Міжнародна торгова палата закликала ЄС до діалогу щодо вуглецевого мита

Польща за три місяці імпортувала 378,7 тис тонн сталі 

Уряд зобов’язав УЗ перерахувати 1,5 млрд грн до бюджету

АМПУ отримало нове лоцманське судно для портів на Дунаї

Німеччина у січні-лютому імпортувала 155 тис тонн сталі 

ВСІ НОВИНИ ⇢