Базовий проти класичного – в чому різниця?

Новини
Базовий проти класичного – в чому різниця?

Одягатися стильно та ефектно, ще й не витрачати на це багато часу прагне кожна жінка. І для цього не обов’язково мати шафи забиті одягом, у яких складно зорієнтуватися та швидко щось знайти. Стилісти пропонують раціональніший підхід: скласти функціональний базовий гардероб. Це дозволить створювати різні образи не накопичуючи купу речей.

Для цього перш за все слід визначитися зі стилем, що залежить від соціальної ролі та основного оточення. Адже неформальний streetwear і офісний лук потребують різних підходів. Але хоч по стилістиці вони зовсім різні основа може бути одна. Складається вона з простих комфортних речей, які легко поєднуються між собою та кожна гарно сидить по фігурі.

Базовий гардероб – що це?

Якщо ви попали в ситуацію, коли «речі дівати ніде, а одягнути нічого» і знайти потрібне серед купи модного одягу ще той квест – настав час провести ревізію зібраної колекції. Вибрати речі, які легко комбінуються між собою, ідеально сидять по фігурі, відповідають вашому стилю життя. Час братися за створення базового гардероба, що в нього входить:

  • Футболки – вільна, обтисла, футболка оверсайз жіноча, білі або пастельних кольорів, без яскравих принтів та логотипів.
  • Гольф чи водолазка – варто мати обидва варіанти чорний та кольоровий, для багатошарових луків.
  • Кофти – світшоти, худі, лонсгліви комфортний одяг для прохолодної погоди.
  • Джинси – вибирати варто прямий крій, колір може бути довільний, який вам подобається.
  • Сорочка – біла або пастельних відтінків.
  • Спідниця – це може має бути олівець, розкльошена, її фасон залежить від типу фігури, та особистих уподобань, довжиною до середини гомілки, не яскравого забарвлення.
Cropp2

Чим відрізняється класичний гардероб від базового?

Не варто плутати базовий гардероб з класичним. У цьому сезоні він, як і завжди, в моді. Це позачасовий стиль, який вибирають зазвичай для ділового луку, але підходить й до кежуал. Сучасна класика не така нудна, як вважає більшість дівчат. Вона видозмінюється та розвивається.

Створюється сучасний класичний Look з речей базового гардероба. Класика – це костюм зі спідницями олівцями та штанами-сигаретами. До такого низу вам потрібні базові білі або світлі сорочки, футболки жіночі. Але сьогодні спідниця-міді може бути розкльошеною, тюльпан, в складку, з розрізом, з запахом, для повсякденного луку можна вибрати міні. Штани теж можна вибирати різного крою.

Тонкий светр, гольф пастельних тонів ідеально пасує під приталений або прямий піджак Крім базових речей у класичному луці потрібні сукні, це не тільки маленька чорна. Фасони різні, але стримані без химерних деталей.

Cropp3

Як створити модний лук з базових речей?

Мати чарівний та бездоганний вигляд щодня й кожного дня різний мріє кожна дівчина. Зробити це легко, коли в розпорядженні є кілька комплектів базових речей. Знайти безліч цікавих варіантів модниці зможуть в каталозі Cropp. Це кроп-топи, футболки білі, чорні, кольорові, з принтами, вирізами, різного фасону та довжини.

Така різноманітність дає можливість підібрати моделі до аутфіту будь-якого стилю та призначення: на лекції, на роботу, для зустрічі з друзями, романтичного побачення. В цьому сезоні модно носити футболки оверсайз, зав’язаними на талії вузлом, кроп-топи поєднувати з міні спідницями, шортами, розкльошеними джинсами.

Новини

13 Травня 2024

З початку року бізнес отримав майже 36 млрд грн пільгових кредитів

Через руйнування росіянами енергетики потрібно вирішувати питання збуту вугілля – Плачков

Китай продовжив антидемпінгові мита на імпорт з нержавіючої сталі

Мінекономіки презентувало каталог індустріальних парків

Сьогодні Україна імпортує рекордний обсяг електроенергії

Діючий тариф на світло не покриває вартість його виробництва – експерт

Moody’s: попит на сталь в Індії перевищить попит у Китаї

Чинна нормативна база дає змогу УЗ продавати брухт без жодних обмежень – експерт

Промисловості обмежать постачання електрики – Міненерго

Швейцарська Climeworks відкрила найбільший у світі завод з видобутку CO2 з повітря

В Україні впровадили показник індексу якості повітря європейського зразка

Україна у квітні експортувала 3,4 млн тонн залізної руди

Україна збільшила експорт металопрокату

Rio Tinto розглядала можливість купівлі Anglo American

Українські підприємства збільшили імпорт міді на 41%

Україна наростила імпорт коксу в 4,9 раза

ВСІ НОВИНИ ⇢