Nucor і ArcelorMittal купують виробників будівельних металовиробів у США

Економіка Металургія Новини
Nucor і ArcelorMittal купують виробників будівельних металовиробів у США

Як повідомляє Metaltorg.ru з посиланням на Recycling Today, дві великі сталеливарні компанії оголосили про придбання фірм, які виробляють будівельні вироби, які зазвичай містять сталь.

У США Nucor Corp. з Північної Кароліни, повідомляє, що уклала угоду про придбання Rytec Corp., що базується у Вісконсіні, виробника і продавця того, що Nucor називає високошвидкісними, високопродуктивними комерційними дверима.

“Rytec є лідером у виробництві високопродуктивних комерційних дверей і обслуговує кілька ринків, що ростуть кінцевих користувачів”, – говорить Леон Топаліан, голова ради директорів, президент і генеральний директор Nucor. “Це придбання ще більше реалізує нашу стратегію щодо розширення за межі наших основних сталеливарних підприємств у суміжні галузі. Додавання високопродуктивних дверей створить можливості перехресного продажу з іншими підприємствами Nucor та значно розширить портфель продуктів Nucor, які обслуговують комерційну сферу”.

Чад Утермарк, виконавчий віце-президент з нових ринків та інновацій у Nucor, додає: “Об’єднання Rytec з C.H.I. Overhead Doors [придбана Nucor у 2022 році] створить платформу для підйомних воріт, яка забезпечить чудовий асортимент продукції та рішень для комерційних клієнтів Nucor”.

Nucor управляє мережею електродугових печей (EAF) у США, більшість з яких включають високий відсоток переробленої сталі в якості сировини.

У Європі будівельний підрозділ люксембурзької ArcelorMittal повідомляє, що завершив придбання Italpannelli SRL з Італії та Italpannelli Iberica з Іспанії. Раніше сталеливарна компанія придбала Italpannelli Germany у березні минулого року.

ArcelorMittal описує Italpannelli як виробника легких ізоляційних панелей для дахів та фасадів з продуктивністю 13 мільйонів “сендвіч-панелей” на рік.

Світовий виробник сталі заявляє, що це придбання “значно збільшує” можливості ArcelorMittal Construction у її панельному бізнесі з постачання продукції на нові ринки та пропонує “значний потенціал для подальшого органічного зростання”.

ArcelorMittal управляє сталеплавильними комплексами EAF та доменними/конвертерними печами (BOF) по всьому світу. В останні кілька років компанія інвестувала в перетворення кількох своїх BOF-майданчиків для використання технології EAF і, ймовірно, вищого відсотка переробленої сталі як сировину.

Новини

6 Вересня 2024

У липні інфляція зросла до 5,4%

Зелений перехід сталеливарних виробників під загрозою – EUROFER

Туреччина збільшила імпорт брухту до 11,6 млн тонн

Канада вводить антидемпінгові мита на катанку з Китаю, Єгипту та В’єтнаму

Швеція виділить майже $50 млн на підтримку енергосектору України

Галущенко обіцяє, що зима пройде нормально

Україна домовляється щодо збільшення імпорту електроенергії з ЄС

Уніфікація тарифів на вантажні перевезення УЗ не має економічного обгрунтування – експерт

Європейський ринок г/к рулону найслабший за останні роки

Уряд прийняв всі необхідні рішення щодо релокації шахт – Шмигаль

Галущенко відзвутував про сотні мегават нових потужностей

Linde India придбає промислові газові активи Tata Steel на сталеливарному заводі Kalinganagar

В Бразилії знизились ціни на гарячекатаний рулон

Дніпровський метзавод знизив виробництво прокату на 54,6%

Канадська Cyclone Metals розпочала виробництво окатишів прямого відновлення

Будівництво в Євросоюзі у червні зросло на 1,4%

ВСІ НОВИНИ ⇢