«Нафтогаз» захопили люди в масках

Точка зору

15:34 НАК «Нафтогаз України» заявляє, що конфлікт навколо компанії не вплине на поточні розрахунки за газ з ВАТ «Газпром» (Росія).

15:26 У Секретаріаті Президента України заперечують причетність Президента України Віктор Ющенка до подій навколо НАК «Нафтогаз України».

15:22 Міністерство внутрішніх справ України не втручається в роботу співробітників СБУ, які знаходяться у будівлі НАК «Нафтогаз України».

15:16 Перший заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Андрій Кожем'якін заявив, що депутати від БЮТ перебувають на третьому поверсі будівлі НАК «Нафтогаз України» і не підуть звідти доти, поки не буде винесено судове рішення щодо дій працівників підрозділу «Альфа».

15:07 Озброєні співробітники спецслужб залишили будівлю НАК «Нафтогаз України».

14:59 Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов вважає проведення обшуку спецпідрозділом «Альфа» Служби безпеки України в будівлі НАК «Нафтогаз України» і затримання співробітника Енергетичної митниці «цинічною агресією і провокацією».

14:55 Заступник голови НАК «Нафтогаз України» Ігор Діденко розцінює події навколо компанії як «жахливий нігілізм з приводу виконання законів».

14:47 Перший заступник головного бухгалтера НАК «Нафтогаз» Марина Кушнір відправлена в лікарню №12 м. Києва з гіпертонічним кризом.

14:44 Перший заступник голови правління «Нафтогазу» Ігор Діденко заявляє, що дії службових осіб НАК із заволодіння 6,3 млрд кубометрів транзитного газу є законними.

14:37 НАК «Нафтогаз України» підтверджує арешт усього обсягу газу, що знаходиться в підземних сховищах.

14:35 У столичній міліції, працівники якої виїжджали за викликом до НАК «Нафтогаз України», підтвердили, що в офісі компанії працюють співробітники Служби безпеки України.

14:33 Між депутатами від БЮТ і співробітниками Служби безпеки України відбулася сутичка в приміщенні НАК «Нафтогаз України». Депутати намагалися пройти в актовий зал, де проводяться слідчі дії із співробітниками НАК, тоді як співробітники СБУ перешкоджали їм в цьому.

14:24 Близько 18 народних депутатів від БЮТ прибули в будівлю НАК «Нафтогаз України», щоб з’ясувати причини силових дій співробітників СБУ і підрозділу «Альфа» по відношенню до компанії.

14:06 Депутати від БЮТ в кількості близько 20 осіб вирушили до будівлі НАК «Нафтогаз», щоб розібратися з ситуацією, яка склалася.

14:04 Перший заступник СБУ Валерій Хорошковський закликає народних депутатів припинити тиск на розслідування кримінальної справи про розтрату посадовцями НАК «Нафтогаз України» транзитного газу на суму більше 7,4 млрд. гривень.

13:57 Служба безпеки України проводить слідчі дії в «Нафтогазі України».

13:50 У будівлі НАК «Нафтогаз України» біля актового залу на даний момент під охороною 5 озброєних автоматами людей в камуфляжі і масках 8 осіб чекають надання їм оригіналів контрактів купівлі-продажу і контракту на транзит газу, які були підписані 19 січня ц.р. між «Нафтогазом» і «Газпромом».

13:44 В офісі НАК «Нафтогаз України» в Києві співробітники СБУ проводять слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом заволодіння посадовими особами компанії 6,3 млрд. кубометрів природного газу. Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

13:40 Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» вважає своє захоплення ретельно спланованою акцією Служби безпеки України за підтримки Президента Віктора Ющенка.

13:37 Прес-секретар НАК «Нафтогаз України» Валентин Землянський не знає, з чим пов'язано захоплення співробітниками спецпідрозділу СБУ «Альфа» будівлі компанії.

13:28 Близько 10 співробітників спеціального підрозділу «Альфа» проникли в адміністративну будівлю НАК «Нафтогаз України» в Києві.

13:26 Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді має намір добиватися звільнення виконуючого обов’язки голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка і першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковського.

13:22 Співробітники Шевченківського райуправління міліції Києва виїхали до будівлі НАК «Нафтогаз України» (вул. Богдана Хмельницького, 2) для з’ясування, які невідомі особи силоміць проникли до приміщення компанії.

13:08 Наразі «весь український газ» постановою слідчого заарештований.

13:04 Нарада Президента України Віктора Ющенка з представниками НАК «Нафтогаз» переноситься на невизначений термін.

13:02 «Невідомі вже проникли в приміщення компанії. Вони просто перестрибнули через турнікети, не надавши жодних документів», – сказали в прес-службі. Як повідомило джерело в НАК «Нафтогаз», до будівлі пройшли представники СБУ.

12:51 Невідомі в масках проникли в центральний офіс НАК «Нафтогаз» по вул. Богдана Хмельницького в Києві. Про це повідомили в прес-службі НАК «Нафтогаз». Наразі прес-служба не володіє інформацією щодо мети проникнення невідомих.

Новини

25 Квітня 2024

Данія може інвестувати у портову інфраструктуру України

Три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів

24 Квітня 2024

Байден підписав закон про надання Україні 61 млрд дол підтримки

Україна отримала черговий транш допомоги від ЄС на 1,5 млрд євро

Anglo American зберігає видобуток залізної руди на стабільному рівні

Постачання критично важливих акумуляторних металів задовольняє сьогоднішній попит

Заводи Ostchem виготовили 520 тис тонн мінеральних добрив у I кварталі

Енергетики продовжуватимуть вечірне обмеження постачань для промисловості

Інтерпайп пропонує скоригувати систему бронювання працівників

Канада збільшує видобуток залізної руди

Мініекономіки планує пришвидшити підписання промислового безвізу з ЄС

Канада дозволила компанії Airbus використовувати російський титан

Безпілотники атакували меткомбінат у Ліпецьку, якій постачає сталь для російської оборонки

Рада планує надати переваги працюючому “у білу” бізнесу

В енергосистемі зберігається дефіцит електроенергії

Пакистан у березні суттєво збільшив імпорт металобрухту

ВСІ НОВИНИ ⇢