Чи потрібна в домі посудомийна машина?

Технології

Поки одні гадають, наскільки в домі потрібен той чи інший побутовий прилад, інші з задоволенням користуються різними благами цивілізації. Та ж посудомийна машина здатна скоротити час на наведення ладу та звільнити його для більш цікавих занять.

Якщо ви й досі роздумуєте, чи варто купити посудомийку чи краще мити посуд руками, – перегляньте наступну інформацію. Гадаємо, вона допоможе вам зробити правильний вибір.

Кому потрібна посудомийна машина

Дехто вважає, що кухонний прилад є актуальним тільки у великих сім’ях. Але насправді посудомийні машини у Хмельницькому варто купити будь-якій родині. І навіть тому, хто проживає один. Адже переважна більшість людей харчується вдома, а дехто полюбляє приймати у себе гостей. А от миття купи брудних сковорідок, каструль, тарілок подобається далеко не кожному.

Переваги побутового приладу

Можна назвати різні причини, що мотивують до покупки посудомийки. Найважливішими з них є наступні.

Турбота про руки та манікюр

Після довготривалих контактів з водою, а особливо з використанням мийних засобів, складно не помітити, як вони вплинули на стан рук:

  • шкіра висохла, з’явились мікротріщини;
  • манікюр пошкодився, лак почав відшаровуватись. 

У людей з чутливою шкірою та алергією додатково могли з’явитись висипання, почервоніння.

Посудомийна машина дозволяє позбутись таких проблем. Завдяки автоматизації процесу нейтралізуються його негативні наслідки.

Економія часу

На миття посуду щоденно витрачається достатньо часу. А так хочеться поспілкуватись з сім’єю або друзями, почитати книгу, переглянути фільм. Але хто ж тоді вимиє тарілки, чашки? Звісно – посудомийна машина. Вам потрібно тільки її завантажити й увімкнути, а потім дістати сяючий чистотою посуд.

Економія сил

Це – ще одна причина переглянути асортимент магазину Алло й купити собі чудову помічницю. Адже миття купи посуду – це останнє, що хочеться робити наприкінці трудового дня.

Економія води

Про вигоду сучасних посудомийних машин свідчить низьке споживання енергії та води. Більшість моделей посудомийних машин витрачає всього 12-13 літрів води. В моделях преміум класу ця цифра може знизитись до 7-8 літрів. За результатами проведеного експерименту було виявлено, що посудомийка економить воду в 2-5 разів.

Видалення складних забруднень

Вимити посуд так, як це зробить мийна машина, вручну неможливо. Спробуйте – очищені нею тарілки та келихи скриплять точно так, як показують в рекламних роликах!

Клас миття у сучасних приладів А – найвищий. Руки не здатні витримати температуру води в 50-70 градусів, до якої вода нагрівається в апараті. Саме за таких температур гинуть бактерії, добре відмиваються навіть застарілі забруднення. Але не забувайте перед тим, як увімкнути посудомийку, залити в неї якісний мийний засіб.

Посудомийні машини оснащені системою сушки, тому вам не доведеться витрачати сили та час навіть на витирання посуду. Вийняті з неї прозорі келихи будуть сяяти. А певні моделі дозволяють додатково стерилізувати банки для заготовок. Крім того, з такою функцією можна спокійно мити дитячий посуд.

Новини

16 Квітня 2024

Обсяг металобрухту на майданчиках Міноборони до кінця року може сягнути 200 тисяч тонн

Металургійна промисловість Європи потребує 5 млн тонн водню на рік для декарбонізації

МВФ прогнозує зростання ВВП України цьогоріч до 3,2%

Поляки розблокували пункт пропуску Долгобичув-Угринів

Зеленський підписав закон про мобілізацію

Бронювання працює неефективно: кожен шостий працівник мобілізований – Петрук

Акціонери US Steel схвалили злиття з Nippon Steel

Компанія Дерипаски втратить 36% експорту внаслідок нових санкцій США та Великої Британії 

Українські металургійні компанії у березні скоротили експорт напівфабрикатів на 38,7%

Києву загрожують відключення світла за графіком – ДТЕК

Польська JSW скоротить видобуток вугілля на 850 тисяч тонн

АМКР збільшив виплавку сталі на 93% 

За три місяці китайські металурги відвантажили за кордон 25,8 млн тонн сталі

Майже 19 тисяч компаній переїхали по Україні від початку великої війни

Споживання сталі в Україні впало на чверть у 1 кварталі

Нафтогаз готовий викупити весь газ, запропонований українськими видобувниками

ВСІ НОВИНИ ⇢