П’ять найважливіших приладів побутової техніки

Технології
П’ять найважливіших приладів побутової техніки

Сучасні домівки мають безліч різної електроніки. Для тих, хто цінує комфорт та технологічність, важливо все: від великого холодильника до маленької кавоварки на кухні. Однак, без одних приладів уявити власний побут просто неможливо, без інших – можна легко обійтися. Сьогодні ми розповімо про п’ять найважливіших елементів побутової техніки для сучасного ритму життя.

Обираючи для себе електроніку, звертайте увагу на бренд виробника. Компанія має бути надійною та перевіреною. Торгова марка Ventolux вже багато років представлена на ринку України. З 2005 року споживачі користуються у власних домівках витяжками, холодильниками, печами, водонагрівачами та іншою технікою компанії. Ви зможете знайти для себе всі з п’яти важливих предметів побутової техніки на сайті Ventolux.

Пральна машина. Коли згадуєш хатні клопоти, однією з перших на думку спадає саме вона. Уявити без неї сучасне життя досить важко. Самостійно прати у ванній кімнаті масивні простирадла або об’ємні зимові куртки вкрай незручно. До того ж віджати воду на сто відсотків навряд вдасться. На допомогу приходить потужний та швидкий помічник – пральна машина. Український бренд Вентолюкс пропонує в асортименті пральні машини переднього типу. Це означає, що люк для вивантаження білизни буде виходити назовні. Серед моделей є варіанти з різним типом управління: сенсорні та з м’якими кнопками.

Холодильник. Аби продукти завжди були свіжими та смачними, потрібно правильно зберігати їх. Холодильник допомагає створити правильну температуру та подовжити життя всім вашим продуктам. Варіанти з морозильними камерами дозволять робити запаси м’яса, овочів та фруктів. Компанія Ventolux пропонує розглянути сучасні та стильні вбудовані холодильники. Це прилади, що мають спеціальну конструкцію та кріплення. Завдяки йому, ви зможете легко вбудувати холодильник у власні кухонні меблі, зекономити простір та зробити інтер’єр гармонійним.

Варильна поверхня. Без цього предмету побутової техніки не обійдеться жоден господар. Зварити суп, підсмажити картоплю чи відварити овочі – все це можна легко зробити за допомогою варильної поверхні. Перевага цього предмету також у тому, що він розміщується окремо від духової шафи. Створюйте для себе затишний простір з максимальним комфортом.

Духова шафа. Поставити страву для приготування й звільнити для себе найближчі 40 хвилин? Завдяки духовим шафам, немає нічого простішого. З ними можна створити на власній кухні будь-який кулінарний шедевр:  від соковитої курки-гриль до смачних тортів.

Витяжка. Згадайте, коли останній раз ви готували щось на кшталт печінки чи риби. Деякі продукти мають настільки специфічні запахи при приготуванні, що без потужної кухонної витяжки просто не обійтися. Сучасні моделі підлаштовуються під будь-які типи приміщення. Обирайте витяжку в залежності від ширини вашої варильної поверхні, бажаного місця розташування та стилю. 

Новини

27 Грудня 2023

Німеччина скоротила імпорт та експорт металобрухту

Outokumpu побудує завод з виробництва біококсу

Китай може змінити регулювання імпорту металобрухту

За добу у ремонт вийшли одразу п’ять енергоблоків ТЕС

Thyssenkrupp продала свою дочірню компанію іспанській Arania

ЄС готує резервний план допомоги Україні на 20 млрд євро

АМКР планує зростання інвестицій на 20% у наступному році

Майже 300 контейнеровозів змінили маршрут через напади у Червоному морі

Уряд має забезпечити безперешкодний експорт морем для української металургії

Американські металурги імпортували 871,31 тис тонн чавуну з України

Виробництво сталі в Японії залишиться незмінним у 2024 році

26 Грудня 2023

До 2030 року виробництво водню зросте лише до 110 млн тонн

УЗ провела 101 аукціон з продажу 76,4 тис тонн брухту 

Для відбудови та розвитку енергосектору України необхідне залучення сталого фінансування

50 млрд євро Україна отримає в будь-якому випадку – Кулеба

В Мінекономіки обговорили майбутнє зеленої металургії

ВСІ НОВИНИ ⇢