Витратні матеріали для термо- та термотрансферного друку від shop.REEF

Технології

Ефективне управління ланцюгом постачання відіграє ключову роль у забезпеченні якості обслуговування та задоволення потреб клієнтів. Одним з важливих аспектів цього процесу є використання витратних матеріалів для друку етикеток та чеків. У цьому контексті, компанія shop.REEF виступає надійним партнером, пропонуючи широкий асортимент якісних матеріалів для друку під брендом ТМ Tama, включаючи папір для чеків, етикетки, ріббони та багато іншого. Високий стандарт продукції підтверджено міжнародними сертифікатами ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT).

Папір для чеків: якість, надійність, продуктивність

Один із найважливіших елементів у процесі торгівлі – це чеки, що видаються під час кожної операції. Купити касову стрічку від shop.REEF – висока якість, широкий асортимент, українське виробництво, доступні ціни та стабільна робота вашого обладнання.

wEWd2qqE0dMnHdpNSI9GyzAeMd_u0eT54kaFn2j19BOWISEsxLhWAahtdNzWVpmoq1HQXl1V4nBvX9FJa454o-gfD5ic5x3m3r46izvUp3HL6D8C6-msH2l1xDZEQA2vDgTCPBTdmZHzqtIshxYBLWM

Крім того, касова стрічка ТМ Tama, відрізняється високою продуктивністю та надійністю. Вона забезпечує безперебійну роботу касових систем і чітке нанесення тексту та зображень.

Етикетки: зручність в ідентифікації товарів

У сучасному бізнесі етикетки відіграють ключову роль у ідентифікації товарів, їх характеристик та ціни. Shop.REEF пропонує широкий вибір етикеток різного типу та розміру на сайті https://shop.reef.ua/ua/samokleiucha-etyketka-v-rulonakh/. Ці етикетки легко наносяться на товари та забезпечують чітку інформацію для клієнтів.

VlNGri8p2w2XsRm4D3UHq2DO__54QVRFXvGKFZlblWQV1EQ3Wd7CfSy1eol2GDO19aMYxKPHW4LKB4MZGEvk3Bfi1YVIjvMbP-0ARFeBdKlahVCqf0EwHvQFLHB2bqHDEd35DtZy0TCI8uo19W9M4AQ

Типи етикеток, які ми виробляємо під брендом ТМ Tama:

  1. термоетикетка – спеціальний термопапір в рулоні з клейкою поверхнею з однієї сторони. Інформація наноситься з іншої сторони термодруком (нагріта термоголовка переносить данні в місцях притиску до термочутливої поверхні паперу). По зносостійкості та умовам використання термоетикетки поділяяються на:
  • Термо Еко – найпростіший тип етикеток без захисного покриття. Використовується для маркування товарів з невеликим сроком реалізації. Не витримує потрапляння води, ультрафіолету, транспортування.
  • Термо Топ – етикетки з захисною плівкою, що захищає від механічних пошкоджень, вологості та дії сонячних променів. Має гладку поверхню для зменшення зносу термоголовки принтера. Використовується для маркування заморожених продуктів та товарів з більш тривалим терміном зберігання.
  1. Термотрансферні етикетки – етикетки для термотрансферного друку з ріббоном. Стійкі до механічних пошкоджень, УФ-випромінювання та вологості. БІльш зносостійкі, тому використовуються для маркування різної продукції, в тому числі і промислової. Нанесена інформація може зберігатися роками.
  • Матова, глянцева та напівглянцева поверхня – етикетки з привабливим зовнішнім виглядом та високою стійкістю до рідин, подряпин, низької чи високої температури, вологості. 
  • полімерні стікери – спеціальні наклейки для маркування побутової хімії, косметики, хім. засобів, технічних масел та ін. 

З метою забезпечення максимальної зручності для клієнтів, shop.REEF пропонує доставку до будь-якої точки України, включаючи Київ. Це робить процес замовлення та отримання необхідних витратних матеріалів ще більш зручним і ефективним.

Новини

26 Липня 2024

Найскладніший період літа вже позаду, але невідомо що буде взимку – Укренерго

В Міненерго кажуть, що працюють над покращенням ситуації зі світлом

США скоротили імпорт прокату на 23%

Рада не відмовляється від ідеї підвищення ПДВ

POSCO знизила виплавку сталі

Кількість працюючих індустриальних парків може збільшись до 20

Залізниці України та Польщі домовились розвивати сполучення

Євросоюз надасть Україні ще 68 великих генераторів

Польща допомогла – в Україні скорочені обсяги обмеження світла

ЄС виділив Україні перший транш у 1,5 млрд євро із заморожених активів РФ

Усть-Дунайськ перетворять на хаб з імпорту добрив 

ЄС може запустити розслідування щодо продаж г/к рулону за квотою “інших країн”

В Росії різко уповільнилося промислове виробництво 

ОККО формує парк вагонів-цистерн

EUROFER: У 2024 році видиме споживання сталі в ЄС повинно відновитися

США знайшли 2 млрд дол на військову допомогу Україні

ВСІ НОВИНИ ⇢