Через розлив нафти в Мексиканській затоці постраждали сім енергетичних компаній

Економіка Новини ТЕК
Через розлив нафти в Мексиканській затоці постраждали сім енергетичних компаній

Офіційні особи США заявили, що сім енергетичних компаній постраждали від викиду нафти поблизу системи трубопроводів Main Pass Oil Gathering Co (MPOG) у Мексиканській затоці, у результаті якої, за оцінками експертів, було викинуто понад мільйон галонів сирої нафти.

Трубопровід завдовжки 67 миль було закрито MPOG 16 листопада вранці після того, як сиру нафту було помічено приблизно за 19 миль від узбережжя дельти річки Міссісіпі, поблизу району Плакмайнс, на південний схід від Нового Орлеана.

«Сім виробників постраждали, і ці виробники наразі закриті», — сказав під час прес-брифінгу Брайан Домангу з Бюро безпеки і захисту навколишнього середовища.

Офіційні особи заявили, що тривають розслідування й обстеження, щоб визначити джерело викиду, але додали, що наразі не було повідомлень про травми чи зіткнення з береговою лінією.

Зі слів офіційних осіб, судна не постраждали, і водний шлях залишається відкритим для всіх комерційних і рекреаційних суден.

Хоча точний обсяг скинутої нафти невідомий, берегова охорона, яка керувала очищенням, сказала, що за початковими розрахунками обсяг витоку становив 1,1 млн галонів, або 26 190 барелів.

«Ми не кажемо, що це була точна кількість. Ми не будемо знати точну кількість нафти, яка потрапила в Мексиканську затоку, доки не знайдемо джерело», — сказала капітан Келлі Деннінг, заступник командира сектору Новий Орлеан.

Чиновники також зазначили, що ще не встановлено, чи несе відповідальність за розлив компанія Third Coast Infrastructure, якій належить MPOG.

«Вони є підозрюваною відповідальною стороною, але ми не дізнаємося, доки не знайдемо джерело, тому продовжуємо називати їх відповідальною стороною», — сказала Деннінг.

Talos, W&T Offshore, Occidental і австралійська Byron Energy, які працюють у цьому районі, не відповіли на запит Reuters із проханням про коментар щодо розливу.

Новини

17 Травня 2024

США не хочуть віддавати U.S.Steel японцям

У I кварталі виручка Vallourec скоротилась на 26%

Шведська компанія хоче побудувати ще чотири заводи водневої металургії

Єврокомісія почала розслідувати імпорт білої жерсті з Китаю

Dunaferr модернізує прокатні стани

Нафтогаз з початку року запустив 7 нових свердловин – Шмигаль

Україна запропонувала Аргентині та Чилі зону вільної торгівлі

Внаслідок бойових дій на території України викиди СО2 сягнули 180 млн тонн

Китай інвестує у зелене авіаційне паливо

російські порти знизили перевалку вантажів на 4%

Виробництво сталі в Китаї скоротилось на 3%

Металурги у квітні збільшили експорт довгого прокату на 7,6%

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації на підприємствах двох сфер економіки

Україна вийшла на максимальну потужність імпорту електроенергії з ЄС

Уряд виділив 1,5 млрд грн для відновлення Зміївської та Трипільської ТЕС

Данія виділить Україні новий пакет військової допомоги на 750 млн євро

ВСІ НОВИНИ ⇢