Nucor і ArcelorMittal купують виробників будівельних металовиробів у США

Економіка Металургія Новини
Nucor і ArcelorMittal купують виробників будівельних металовиробів у США

Як повідомляє Metaltorg.ru з посиланням на Recycling Today, дві великі сталеливарні компанії оголосили про придбання фірм, які виробляють будівельні вироби, які зазвичай містять сталь.

У США Nucor Corp. з Північної Кароліни, повідомляє, що уклала угоду про придбання Rytec Corp., що базується у Вісконсіні, виробника і продавця того, що Nucor називає високошвидкісними, високопродуктивними комерційними дверима.

“Rytec є лідером у виробництві високопродуктивних комерційних дверей і обслуговує кілька ринків, що ростуть кінцевих користувачів”, – говорить Леон Топаліан, голова ради директорів, президент і генеральний директор Nucor. “Це придбання ще більше реалізує нашу стратегію щодо розширення за межі наших основних сталеливарних підприємств у суміжні галузі. Додавання високопродуктивних дверей створить можливості перехресного продажу з іншими підприємствами Nucor та значно розширить портфель продуктів Nucor, які обслуговують комерційну сферу”.

Чад Утермарк, виконавчий віце-президент з нових ринків та інновацій у Nucor, додає: “Об’єднання Rytec з C.H.I. Overhead Doors [придбана Nucor у 2022 році] створить платформу для підйомних воріт, яка забезпечить чудовий асортимент продукції та рішень для комерційних клієнтів Nucor”.

Nucor управляє мережею електродугових печей (EAF) у США, більшість з яких включають високий відсоток переробленої сталі в якості сировини.

У Європі будівельний підрозділ люксембурзької ArcelorMittal повідомляє, що завершив придбання Italpannelli SRL з Італії та Italpannelli Iberica з Іспанії. Раніше сталеливарна компанія придбала Italpannelli Germany у березні минулого року.

ArcelorMittal описує Italpannelli як виробника легких ізоляційних панелей для дахів та фасадів з продуктивністю 13 мільйонів “сендвіч-панелей” на рік.

Світовий виробник сталі заявляє, що це придбання “значно збільшує” можливості ArcelorMittal Construction у її панельному бізнесі з постачання продукції на нові ринки та пропонує “значний потенціал для подальшого органічного зростання”.

ArcelorMittal управляє сталеплавильними комплексами EAF та доменними/конвертерними печами (BOF) по всьому світу. В останні кілька років компанія інвестувала в перетворення кількох своїх BOF-майданчиків для використання технології EAF і, ймовірно, вищого відсотка переробленої сталі як сировину.

Новини

16 Вересня 2024

Канада встановить 18% антидемпінгове мито на болгарську арматуру

Сильні повені на Дунаї не вплинули на роботу УДП

Польська JSW знову знизила план видобутку вугілля 

Індійська RINL опинилась на межі зупинки через брак коксівного вугілля

В Україні запрацювала нова програма кредитування бізнесу

Україна експортувала морським коридором товарів на понад $19 млрд

Металургійні підприємства в січні-серпні збільшили валютну виручку від експорту чорних металів до $2 млрд

Україна наростила імпорт міді на 20%, експорт – на 16%

Україна в січні-серпні подвоїла експорт залізорудної сировини

Укрзалізниця від початку року відремонтувала понад 700 км колій

ЕКА підписало перший договір страхування від воєнних ризиків

Глобальні викиди метану стрімко зростають до рекордних показників – вчені

Профільний комітет Ради схвалив законопроєкт про підвищення податків 

Більшість електроенергії в Україні виробляється без викидів вуглецю – Міненерго

Vale проводить перевірку дамби після виявлення поверхневих тріщин

Україна в січні-серпні експортувала чавун переважно до США, Італії та Туреччини

ВСІ НОВИНИ ⇢