Інтерпайп представив проєкт своєї екологічної політики

Екологія Металургія Новини
Інтерпайп представив проєкт своєї екологічної політики

Українська промислова компанія «Інтерпайп» 13 вересня представила на обговорення ради експертів ESG Liga (PAEW) проєкт своєї екологічної політики. Про це GMK Center повідомила пресслужба підприємства.

«Політика компанії «Інтерпайп» в питаннях охорони навколишнього середовища чітко формулює фундаментальні елементи нашого підходу і те, як ми виконуємо наші зобов’язання в екологічній сфері. Положення цієї політики узгоджуються як із цілями сталого розвитку ООН, відповідними кодексами й програмами, так і з іншими політиками компанії», – сказав директор з екології та промислової безпеки «Інтерпайп» Владислав Варнавський під час презентації екополітики у гібридному форматі експертам у Києві у п’ятницю.

За його словами, компанія розробляє екополітику згідно з міжнародними практиками, залучаючи до участі своїх співробітників, експертів з охорони навколишнього середовища, представників державної та місцевої влади, ділових партнерів, громадських обʼєднань і професійних асоціацій.

«Ми готові врахувати побажання всіх зацікавлених сторін, на яких розповсюджується наш вплив», – підкреслив топменеджер.

Крім того, під час зустрічі ради експертів ESG Liga (PAEW) було підбито підсумки літніх активностей ESG Liga, сформовано план взаємодії на найближче півріччя, обговорено пропозиції з розвитку спільноти.

Як зазначив Варнавський, спільно з експертами було розглянуто прикладний ESG-кейс компанії «Інтерпайп», яка не лише задекларувала, а й готова продемонструвати відкритість у поступовому формуванні своєї ESG-стратегії, починаючи з першого етапу – проєкту екологічної політики.

Нагадаємо, в червні поточного року «Інтерпайп», в ході Міжнародної конференції з питань відновлення України (URC2024) у Берліні, презентував великий інвестиційний проєкт загальною вартістю близько $1 млрд, який передбачає розширення «зелених» потужностей з виробництва сталі. Зокрема, це будівництво другої черги на електросталеплавильному комплексі «Інтерпайп Сталь» та цеху по виробництву «зеленого» плоского прокату.

«Інтерпайп» – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 50 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2023 році компанія реалізувала 387 тис. т трубної продукції та 95 тис. т залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

Новини

18 Вересня 2024

Українські підприємства в січні-серпні збільшили імпорт нікелю майже на 70%

Демократи США закликали Байдена схвалити експорт СПГ до України

Взимку дефіцит електроенергії в системі складатиме близько 4 ГВт

Виробництво сталі у Мексиці за підсумками липня впало на 53%

Державне фінансування отримали ще три індустріальні парки

Інтерпайп використовує морський та автотранспорт для доставки залізничної продукції у США та на Близький Схід

В Україні скорочується будівництво нового житла

Укренерго фіксує збільшення споживання е/е і закликає до економії

У Німеччині планують до 2030 року зробити третину металургії зеленою

Бюджет може отримати додатково 100 млрд грн від економічного бронювання – Свириденко

У липні імпорт гарячекатаного рулону в ЄС перевищив 1,5 млн тонн

Nippon Steel продовжила термін розгляду заявки на придбання US Steel

Ворог атакував енергетичну інфраструктуру у восьми областях

Українська економіка у серпні прискорила темпи зростання

Феросплавні підприємства України з початку року скоротили виробництво продукції

В Конгресі США закликали Байдена прискорити експорт скрапленого газу до України

ВСІ НОВИНИ ⇢