Як перевірити колонку Marshall на оригінальність?

Технології
Як перевірити колонку Marshall на оригінальність?

В останні роки продукція Marshall стала дуже популярною, що, на жаль, призвело до зростання кількості підробок на ринку. Неоригінальні колонки Маршал можуть мати дуже схожий з оригінальними дизайн, але зазвичай вони виготовлені з більш дешевих матеріалів, мають гіршу якість звуку та навіть можуть бути небезпечними для використання!

Тому, якщо ви плануєте купити колонку Marshall, важливо знати, як відрізнити оригінал від підробки. 

Як перевірити справжність колонки Marshall? 

Одним із способів, як відрізнити оригінальну колонку Marshall від неоригінальної, є підключення до програми «Marshall bluetooth». Додаток автоматично побачить акустичну гарнітуру та відобразить її серійний номер – він має відповідати маркуванню на колонці. Цей метод дозволить вам переконатися, що продукт є справжнім і відповідає стандартам якості бренду Маршал.

Окрім цього є ще кілька підказок, як визначити, перед вами оригінальні навушники чи покупка. 

Якість матеріалів. Фірмові колонки Marshall зроблено з міцних та довговічних матеріалів (без хімічного запаху), вони надійно та якісно зібрані. В руках відчуваються монолітно, не скриплять, якщо прикласти зусилля. Мають приємне на дотик покриття.     

Фірмовий логотип. На оригінальних колонках, поруч із кнопками управління на фронтальній стороні пристрою, присутній надпис «Marshall». Зверніть увагу, щоб він був чітким і рівним. Також перевірте, чи немає на колонці дефектів, таких як нерівномірні зазори або криві шви.

Шорсткість дроту. У справжньої колонки Маршал дріт для підключення шорсткий, а в підробки – гладкий та блискучий.

Наклейка з написами. Якщо перед вами фірмова гарнітура Marshall, на наклейці корпусу мають бути функції та характеристики колонок. Якщо ці написи відсутні, то ви отримали підроблений товар.

Упаковка. Оригінальні колонки Маршал постачаються в якісній упаковці з брендовим логотипом та іншою інформацією про продукт. Підроблені – зазвичай мають просту однотонну упаковку. 

Ну, і якість звуку. На оригінальних колонках вона має бути винятковою. Якщо справжні Маршал видають багатий, чіткий саунд, то підроблені колонки мають тьмяний, плоский, недостатньо чіткий звук. За можливості, порівняйте звучання з оригіналом або прослухайте звукові записи на офіційному сайті виробника. 

Фірмові колонки Marshall та місце покупки 

Будь-що, уникайте покупки звукової гарнітури в невідомих дилерів або на ринках. Найкраще купити колонки Маршал в перевіреному інтернет-магазині. Один з таких – Avic, магазин з Харкова техніки, електроніки та гаджетів. Тут лише сертифікована продукція світових виробників за вигідними цінами – акустичні колонки та багато іншого, від айфонів до дрібної побутової техніки та аксесуарів.  Тому не потрібно думати, як перевірити оригінальність колонки Marshall (чи інших товарів). В асортименті ритейлера техніки – блютуз колонки Маршал: 

  • сумісні зі смартфонами, планшетами, MP3-плеєрами;
  • з фазоінвертором та динаміками класу D;
  • звуком потужністю до 50 Вт та сабвуфером 30 Вт;
  • частотою 50 – 22000 Гц з можливістю регулювання низько-середніх тонів;
  • в золотій обробці з пізнаваним логотипом. 

Серед популярних серій та моделей – колонки Marshall Emberton, Acton, Stockwell, Stanmore, Kilburn. Вартістю від 3885 грн. Кольорове різноманіття гарнітури дозволяє обрати варіант у відповідності з вашим інтер’єром.

А, головне, знаючи дрібні нюанси вибору, в магазині Авік можна замовити Маршал саме такі, які ви очікуєте: брендові колонки за вигідною ціною з преміальним звуком та легендарним виглядом. Пам’ятайте, що лише оригінальні пристрої забезпечують вам якісне звучання та задоволення від прослуховування улюбленої музики. 

Новини

13 Вересня 2024

Болгарія продовжує переговори щодо продажу ядерних реакторів Україні

У серпні імпорт бітуму в Україну збільшився в півтора раза

Індія продовжила компенсаційні мита на імпорт труб з Китаю та В’єтнаму

На жодній електростанції не збудували другий рівень захисту – Кудрицький

Завод British Steel у Скантропі може зупинитися в разі закриття доменної печі

Voestalpine зупиняє завод у Лінці

Імпорт залізної руди до Туреччини збільшився на 58%

Як ефективно використовувати елеватори для зберігання врожаю

Європейські металурги планують скоротити обсяги виробництва через слабкий попит

В Укрзалізниці сподіваються на підняття тарифів ще до кінця року

З початку року імпорт майже вдвічі перевищив український експорт

Інгулецький ГЗК простоює через високі ціни на електроенергію

Європейська рахункова палата зафіксувала нераціональне використання коштів на зелене відновлення

Порти Великої Одеси можуть перейти на газову генерацію

Україна отримує аварійну допомогу електроенергії з трьох країн

Тайвань скорочує імпорт металобрухту

ВСІ НОВИНИ ⇢